Letní déšť
Jdu městem ponořeného do letního deště
Oblečení promoklé na skrz
Bundu držící nad hlavou
Snažící se alespoň částečně zakrýt
Jdu městem promočená na kost
Poslední touhu zůstat v suchu
Nechávám spadnout na ramena
Poddávám se toku deště a myšlenek
Jdu městem s padajícím štěstím
Jedna kapka za druhou zkrápějící temné nebe, moji tvář a mysl od vnějšího světa
Jdu městem s čistou hlavou a radostným srdcem
Přečteno 81x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, Paulín, Tomcat, enigman, mkinka, J's ..
Komentáře (1)
Komentujících (1)