Anotace: …
V okruhu...
jednoho sta metrů
jako jediný
do tmy září
krámek
Vietnamce
Stále se klenba nepotáhla
flórem měsíční oblohy
Šero defloruje chichotaní
trojice vylučující hrdelní povyk
je až magicky přitahována
tímto nejmocnějším světlem
živořící ulice u státních hranic někdejších Sudet
jsou jako poléhavý hmyz
Nedbám na světlo
jako smyslník a tmář
jsem ale připoután pohledem na dívky
když jsou v zorném poli
nevnímám absolutně nic jiného
dívky v pološeru
jako látka hrdlem láhve
trychtýřem
ano právě tak
vetknou svá těla mezi zaparkovaná vozidla
všechny tři v zástupu
právě uličkou
kolmou ke dveřím kvelbu
žlutý kužel ze stropu
odtajnil částečně vyhřezlé spodní okraje půlí
tedy ta místa
na která nestačilo to málo materiálu elastických ... ach
Máme dost podobné koníčky:-)
15.08.2024 18:08:16 | Ž.l.u.ť.á.k.
Jenže rozdíl je mezi námi v mé nerealizaci s objekty zájmu
a tedy jen plaché snění
15.08.2024 19:47:47 | kudlankaW
To si jenom myslíš brachu... já sním každý den o tolika pivech, že kdybych je zvládnul vypít, tak uz nejsem naživu!
15.08.2024 19:52:54 | Ž.l.u.ť.á.k.
Ale občas pivo “p(r)oložíš dívkou ;)
15.08.2024 19:55:16 | kudlankaW