"Jsi ubohý člověk! Nechápu,
jak můžeš se sebou žít...!"
"A nenapadlo tě, že nemám na výběr,
když se mi nechce umřít?"
Utřela se a řekla: "Když to zvládneš zopakovat, jsem schopná ti odpustit!"
Natáh jsem si ryfle
a zmizel tak rychle,
že ten budík tvaru krychle
ani netik, míjejíc mě...
Chtěl jsem hysterickou nymfomanku,
teď jsem rád, že stojím venku,
bosý, ve sněhu bez trika,
2 x 12
už není romantika!