Anotace: ...
Otisky ...to je viditelné na první dobrou...jen ta dualita mě vyhazuje z konceptu... existuje vesmír který by ji nepotřeboval a přitom si plul v harmonii?
30.09.2024 13:10:39 | Malá mořská víla
Struktura vesmíru je nezávislá na tom, jak jej člověk vidí a vnímá. I život je takový, jak na něj nahlížíme, pravou podstatu zřejmě nikdy neobjevíme.
Přesto, dalo by se říct, existuje jistá bláznivá logika. Díky ní jsou naše malá dobrodružství přesvědčivá, právě proto, že jsou tak nepravděpodobná. Takže ano, vesmír by mohl být černý voříšek... opravdu ale šťastný? Kéž by, milý Enigmane. Pěkný večer :-))
10.09.2024 19:42:37 | Helen Mum
Co mě při tomhle čtení napadlo?
Eni bude toho moc, tenhle text pro mne může znamenat cokoli, tuhle výhodu se myšlenkově rozběhnout mi dává moje neznalost... je zvláštní, že tentokrát vůbec nemám pocit, že by mne omezovala, spíš naopak. A z toho úsměv:-) Pro slunce:-) Srdce:-) I pro tu jednu bakterii ve střevech:-)
Ps: Jak něco končí otázkou "co z toho vyplývá", otevírá to nejmíň milion možnejch závěrů... tvůj černej voříšek...je prvním z nich:-)))
Skvělý dílko, prousmívala jsem se od prvního až k poslednímu řádku:-)))*
10.09.2024 11:25:02 | cappuccinogirl