Anotace: Jen krátké zamyšlení nad zrcadlem života. poezie je levnjší než terapie.
Kabinet extrémní nejistoty / napadne jej v kuchyni
utíká k telefonu / otevírá kartu / sepisuje myšlenku
píše ne až tak dobře / ve všem co dĕlá nikdy nevynikal /
jako kanibal extrémní kabinet nejistoty
celý jeho život / ochranářská matka
dominantní strach co nakazuje shora
odevzej vládu nad svým životem
Ty sestup do podzemí svého nevĕdomí /
křik z podvĕdomí / mozek poezie užírá rozum
zbývájí z nĕj zlotřilé fragmenty /
část pozřela kyselina groove amfetaminu /
část obzírá úzkost ze života
issues z důvĕry k lidem k maskám k očím /
extrémní nekomfort projevit variace emocí /
jak se linou a vzestupují na povrch / vlna traumat
odkud pochází strach ze zmĕny? Co se stalo v dĕtství
ve svĕtnici chlapeckého pokoje? /
agrese / vzít si svou svobodu / násilí matky /
rozklad manželství otce / pud sebezáchovy / mazání identity
z působícího traumatu / jež znemožňuje autentické prožitky
vzpomínky na autíčka na sklo a staré mĕsto /
text je jako zvonící upír u hrany a to světlo displeje /
strach ze zmĕny je zabiják mysli / elektrošok vĕdomí
až ucítíme tajemství smrti / klubko bezkonečnosti
horizont smrtelnosti / druhá generace původců na zemi
neklidné fragmenty vzpomínek / ticho uvnitř
pramení / znemožnost jednat jako svévládce
vůkol klínu co tě drtí vespod / vnitřní bůh nejistoty
klid jasnosti velký svit probuzení dharma
mnohost zmĕny podstata iluze / válka v míru o vesmír
jediná láska je li cítĕna /