krááá...
račte dále
lidé dobří
pečlivě sledujte
a nespouštějte z očí
to skutečné
modus operandi
se střídá
jak páky na výhybce
prsty se míhají
až jsou rozmazané
ale co provádějí
s vaší pozorností?
spoutávají
nebo odpoutávají?
no kruci
řekl jsem si
parádní fígl
všechno je to
složeno do jednoho
víc toho nebude? řekla
natáhla ruku
lehounce jedním prstem poklepala
na straně hlavy
a pak se s úsměvem odvrátila
ty máš ale představivost chlapče
Přečteno 89x
Tipy 17
Poslední tipující: zelená víla, Marten, jort1, Jiří I.Zahradník, Ž.l.u.ť.á.k., Iva Husárková, Sonador, nehledaná, mkinka, zase já
Komentáře (4)
Komentujících (4)