Anotace: ...
bůh na míru? a nemáme ho každý v sobě, tedy já ne... asi nejen já, ale ti co v něj věří? nemají toho svého, každý zvlášť?
asi se sestavit dá... ale já tedy raději budu dřepět v lese a pozorovat jehličí či listy...
16.11.2024 01:21:44 | zelená víla
Díky, příteli...je skvělé si uvědomit, jak málo toho ještě vím o vrcholech...mám se co učit:-)
Ani ta cedule není tak špatná...je příslibná... dává chvilku prostého těšení, budí nedočkavost...
A v tomhle případě bylo na co si počkat, protože kdo najde téměř okamžitě odpověď na otázku, která zazněla...tipla bych, že v té chvíli i mlha couvla:-)*
03.10.2024 10:47:51 | cappuccinogirl
Bůh na míru? No AI se o to pokouší, ale Tobě Jiří to jde mnohem lépe;) ST.
P.S.s tím vrchem jsem to nevěděla... moc hezký jsi napsal.
03.10.2024 06:57:38 | Malá mořská víla