(Honey_star, 11.05.2013, fejetony)
A máme tady dnešní báječný recept pro pokročilé:
Vyskočte z postele brzy - nejlépe za kuropění, neotálejte a uhánějte do okresního města pro jatýrka a slaninu.
Celej den se tomu průběžně věnujte, mixujte, dochucujte, pasírujte, hlídejte teplotky aby se to nezdrclo. Pak to hezky dejte formičky do vodní lázně a troubě o teplotě 110C péct na 45 minut.
A až budete mít tu krásnou, vlastní, domácí, vymazlenou, voňavou, poctivou, vydřenou, játrovou paštiku hotovou..... zapomeňte ji celí splavení na lince (pozor, teď to nejdůležitější, na tomto kroku si dejte zvlášť záležet).... A nechte toho zatracenýho prašivýho černýho kocoura, aby čtvrtku vašeho veledíla, přibližně v řádu nanosekund, s gustem sežral! :-).
NO, a je hotovo!