Píšeš myšlenky co napadnou a třeba se nevrací
když potom tvář se obrací
zuby jen zatíná
něco končí,něco začíná
vteřina slov co protíná
mlčí ptáci
hledá se sen i snění
nic v myšlence co není
není
mění
věty bez proclení
než vymění
když z nadějí se kouká
Proč slova jsou tak hloupá?.