Anotace: Stávající pocity rozháraného a Nerudovská otázka - Kam s (Tím)
Z literu se stává pouhý hybrid všehomožného odvedle, ale když se to vyvoleným líbí, ať se rochní pospolu s poslušnými jak je zvykem odvedle nověji usídleným zde.
07.03.2012 21:47:00 | Lilien