Honička
Dvě entity v kouři
zanechaly důkaz
honičky, cenzoři
jejich, tenhle úkaz
fakt beze slov míjí
druh druha že zkouší
trefit, slova slijí
v jeden skřek papouší
pohádky o skále
o asteroidu..
ve snaze zoufale
neklid řešit v klidu
Přečteno 821x
Tipy 4
Poslední tipující: Akrij8, Miriska, Therentia
Komentáře (2)
Komentujících (2)