Anotace: lidová (protest) fraška
...nechci nic komentovat, není nálada...jen modrožluté naštvání.
...
dneska
je tak krásně
na tom venku
slunce svítí a větřík vane
něco letí z nebe
padaj bomby
slyšet je kulomety
a rachot tanků
počasí je nebeský
a jaro už ťuká
nám svěží na dveře
je nehezky
zůstaň v krytu
nechoď dítě
venku po dvoře
---
Pozor už je tu!
zlý Ivan s dělem jede
naše pole pooře!
...
taky mě to štve
našel jsi dobrý způsob
jak to ze sebe dostat
rád jsem četl
27.03.2022 18:46:49 | piťura