Kolik moudrosti se dá najít v jedné takové staré knize,že? ... Je to reálně deprimující. Taky se mi to stalo, jen s jiným citátem. Naštěstí to nebyl ten.. "..šel a oběsil se.."..
12.06.2007 13:42:00 | Morgana la Fay
Chechtaly jsme se ještě týden, kdykoli jsme se potkaly. Od té doby se už nenecháváme dětmi tak deprimovat. :o)))
Ale ty jsi to nějak nepochopil, Džemmo, né ? '-)
08.06.2007 11:53:00 | Rhonwen
Súdruhovia,priveďte dobytok
do spoločných maštalí...
Tak nejak to bolo,
nesmel si byť sólo...
08.06.2007 10:19:00 | džemo