Jen Ty...
Anotace: procházela jsem trním samoty, zmatenosti...vím, že jsem si tím musela projít...a pravou svou cestu najít...díky všem co pomohli mi...i když je to stálo dřiny...myslela jsem že vím všechno a přitom nevím vůbec nic...díky všem mi zbývá jen říct
Cítila jsem se slabá...
na míle od Tebe vzdálená...
váhala jsem a přemýšlela...
co slova pro mne kdysi znamenala...
Tvá slova a jejich tón ...
teď v srdci mi bije nový zvon...
číst, psát však nestačilo...
jen se mi to zalíbilo...
celou mě to zahltilo...
pak jako v labyrintu...
jsem pochopila...
celou pointu...
čím jsme dosud byla...
ze všech hříchů se doznala...
a pak jsem už jen ucítila...
už netáhlo mě nic k zemi..
byl to sen co zdál se mi?
Pak jako rána v jednu v noci...
slyšela jsme v telefonu prosbu pomoci...
byla jsme šťastná...
a teď i jsem...
s Tebou srdci...
vím, čím doopravdy jsem...
když člověk věří,
a přečte si o Tobě...
neexistuje už proč a jak...
jen touha Tě víc a víc poznat...
Přečteno 449x
Tipy 11
Poslední tipující: poetická ilona, no.signal, Radek.oslov.Šafárik, Miroslav Možný, Sllunce, jedam, JR, strašidýlko-střapatý, Lachailla
Komentáře (6)
Komentujících (6)