Jsem či nejsem, sním či nesním, jo filosofie je filosofie. Jinak pěkné.
02.10.2007 13:51:00 | J.Švihovský
tak v zájmu nejrůznějších zájmů
cestami,
co liší se od vlastního zájmu
mezi hvězdami
blížíme se do podnájmu,
kde sami
se Božímu podřídíme zájmu
***
Jiří senior
06.09.2007 22:19:00 | j.c.