Pohanská Zima
Anotace: je to o válce víře a vyznání no posudte sami
Pohanská Zima
Ohně plápolají tance se zahajují
Říše pokrytá bílím suknem jest
Tvá pouť noční krajinou zasněženou
Tvé stopy vryté v matičce zemi
Co zrodila nás pohany.
Boje započínají krev se vlévá do potoků
Rytíři ve zbroji co zajala moře otroků
Tam za zenitem kde končí les a začíná pole
Tak tam dole v úžlabí co roste moudry strom
Tak pohřebiště vykradené jest, ptáš se kdo
Sám nevím, hroby otevřené
náhrobky zbarvené
krví pohanskou a duší
lidskou, zde již neplatí
pojem jsem lidi
nikoli jsme zvěř
Tak do boje za matku Zem
Ať zbraně řinčí a krev teče
Stejnak život náš se vleče
Tak jdem Do boje se být
Tak jdem všechny pobýt
Přečteno 683x
Tipy 5
Poslední tipující: Adie.80, Erion Fate, Ty
Komentáře (3)
Komentujících (3)