Jednou jsem do jedné básně napsala:
"...Kdyby tě alespoň nechali nahou. To by bylo o tolik důstojnější, než nechat tě tu stát, zahalenou do svých předsudků, smyšlenek, hlouposti a zbabělosti..."
Nemám nic proti poznání, ale strašně moc proti přetvářce, která se za něj tak často vydává.
11.12.2007 20:48:00 | Lisa.Ginmi