Pýcha předchází
Pýcha předchází
potom pád
oč tedy stále žádáš?
vždyť není proč lhát
Říkáš "buď vůle tvá"
k čemu jsou potom tvé prosby,
touhy po lásce, po spáse,
tvé duševní hrozby
Odpusť já nevím, nevím
co od něho žádat
není co, nevím od koho, věř mi
touhy a pýchu jen na zem pokládat
Tvá vůle, má vůle
tvé bytí, mé bytí
nejsem tvůj, nejsi můj
i touha odletí
vše co mám
sám sebe
do rukou prázdných odevzdávám
také tebe
Přečteno 459x
Tipy 9
Poslední tipující: Pavelpaja, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Elena Suchomel
Komentáře (3)
Komentujících (2)