Anotace: Miniatura tématicky obtížně zařaditelná, drobná hříčka.
Kdybych mluvila jako píšu, tak byste se ze mě zbláznili všichni. Už tak jsem za cvoka.
18.04.2008 13:29:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Tahle forma realismu mě fascinuje. Před očima vidím tu situaci a s lehkým překvapením zjišťuji, že ony by to skutečně udělaly.
P.S.: Kdybys mluvila, jako píšeš, byla bys geniální (kdybys...) ;-)
17.04.2008 20:43:00 | Lisa.Ginmi