Potřebuji
Pramálo pro mne znamená
Tvá náruč znavená
prosím Tě, pomoz mi
já už
krve kaluž
chladná ocel
je mé srdce
prosím Tě pomoz mi !
Ve velké dálce
za kopci
vystupuje světlo
vůbec se nestydí
nevráží do lidí
lehce a jemně
dotýká se země
prosím vem to zlé ze mě
a dej mi to Tvé
Tebe potřebuji
ještě proti Tobě bojuji
ano, potřebuji Tebe
Tvé nebe
Přečteno 534x
Tipy 28
Poslední tipující: Vlk v rouše, Cassandra, Manon.H, Squat_the_world, Ještě dítě, Bíša, Hannazka, Dota Slunská, Egretta, Ik, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)