zajímavé, po více jak roce se kouknu na liter a zrovna sem dáš novou básničku :)
musím uznat že tvá úroveň se za tu dobu opravdu hodně vyvinula, ale to i celá tvá osobnost :)
a ačkoli už nejsem schopný najít životní souvislost v tom co píšeš (bohužel), musím hodnotit opravdu pozitivně, u mě máš 100% (podle starého hodnocení) jen pokračuj :)
03.03.2009 23:27:00 | Myff