Dovolená
Anotace: O tom, že v duchovnosti neexistuje něco jako dovolená...
V duchovnosti není dovolená!
Jinak si jak vožrala, co všude peněženku hledá,
kterou, né náhodou, v zadní kapse má,
projde všechny bary a najde ji, až to vzdá.
Duše tvá hladová už to zná,
spíše prázdná, ledová, bude zlá.
Život vezme, život dá, jsem to já
Duše, která odpovídá i mysl co se ptá.
Kolikrát měl sem hodně
všeho hojně v teplým domě,
tolikrát sem zapomněl
a ve tmě se hrabal v hovně.
Když Tě cítím uvnitř sebe,
pláču modlitby na oltář,
vidím kudy cesta vede
a Tvou usměvavou Tvář.
Přečteno 476x
Tipy 1
Poslední tipující: Helena Lovecká
Komentáře (1)
Komentujících (1)