Temnotou obstoupeni
Anotace: text k vánoční písničce
Temnotou obstoupeni
nauč nás světlo hledat
čekáme na spasení
nauč nás se nedat
Přijď tvé království,
buď vůle tvá
žít s Tvojí milostí
co víc si přát?
Mraky se rozestoupí
kdo k Tobě se obrací
není na milost skoupí
stále se neztrácí
Už vidím zář Betlémské komety.
Nejasně se tam v dálce třepotá.
Ač v životě mám stále úlety
Schází mi jistota a čistota.
Avšak Ty nejsi tolik vzdálený.
přece nám stále dáváš znamení.
Niterně znáš mé každé trápení.
Chápeš to, jak jsme často znavení.
Přečteno 445x
Tipy 4
Poslední tipující: Lachailla, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)