Bouřka moci
Blesky,
které rozrážejí bouřku
a pronikají černočernou tmou,
kde voda valí se z nebe,
tam světlo jest stvořeno,
od mocných těchto sluhů,
pána jeho jest moc to,
nelze probít se skrz
tu mocnost,
jen počkati
než přestane
a světlo jejich zmizí,
v síle slunce.
Komentáře (2)
Komentujících (2)