dobře znázorněnej vnitřní boj...Osobně bych si vybrala tu cestu svobody, tu kterou ty určitě nepovažuješ za tu správnou. Krásné na tom je, že každý má právo volby.
27.01.2008 18:57:00 | C.alwen
Děkuji majuso, ale právě to je podstata té básničky, boj mezi tím co je správné a tím, po čem člověk touží, chtěla jsem báseň rozdělit i vizuálně aby to bylo snáž pochopitelné ale když jsem báseň uložila všechny moje odstavce se mi srovnaly a moje práce byla v tomhle směru úplně zbytečná...
26.09.2006 21:40:00 | Magna
Takže z Tebe něco vyrostlo... Prostě to umíš, jsem rád, že jsi to dotáhla tak daleko. Považuji to za Tvoji nejlepší básničku a budu se těšit na další, ještě lepší.
Docela by mě zajímalo, co je na ní pravdy...
25.09.2006 09:47:00 | Daniel S.
Tak buď voľná,
nespoliehaj sa na Boha
pozri sa na hor,
je to len modrá obloha
Tým chcem povedať:
/ ...kto chce veriť
tak nech verí
kto chce zuby ceriť
tak nech cerí... /
len nech neublíži...
22.09.2006 13:29:00 | džemo
Je to vážně moc pěkně napsané,úplně jako bych to prožívala sama,jen tak dál.
20.09.2006 19:43:00 | JEIDY