Anotace: :-))))
dnes radostí žárem chci oslavovat Tebe, Pane
a pro Tvojí slávu vztyčuji hrdě, jsem Královna, hlavu
děkuji Ti, Paní, Pane, za tyto dny - chvíle
jenž jsou tak hojnosti plné,
zachovej nám přízeň!
-
své pocity Ti dávám darem,
blaženost ať tepe nám všem,
ať se šíří jako vlny na jezeře dále
ať místo hrbení na kolenech
jsi krásou živoucí radosti
a potěšením veleben
-
jsem,
tu,
abych
byla
v radosti je síla
Jsem tu, abych pil.. A nikdo mi nebude říkat proč.. nebo našeptávat. :)
24.04.2012 21:02:30 | Sleepwalker
pitní režim je třeba
ze 70procent jsme i my lidi jen voda
:-)
25.04.2012 00:05:49 | Romana Šamanka Ladyloba
75 procent. Vím to proto, že jsem hrál stolní hru Česko a já intuitivně tipoval mezi 70-80 percenty. Viš :)
25.04.2012 22:29:48 | Sleepwalker