Tisíckrát proklínám svět
Ten svět plnej běd
Všechno dobrý jsem zahodil
Mnohý boty na cestách prochodil
Neumím svý ego odclonit
Neumím se v Betlémě poklonit
Však šel jsem cestou sněžnou
A v dáli jemně svítalo
Světla fakt moc nebylo
Jsem vděčnej za málo
A tak když tu stojím na prahu
Za naděj Ti díky, králi
Když seberu odvahu
Světlo nemusí být v dáli