Andělé
Anotace: ...ztratili křídla...
Andělé ztratili křídla,
v zaplivaném pajzlu,
prosí, o trochu jídla...
Chleba a sůl jejich odměnou,
za roky v hajzlu
a touhu zvrácenou...
Po životě v božské milosti,
je lidstvo bodá,
zhnilobou do morku kostí...
Přečteno 521x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, polibek.smrti
Komentáře (0)