Bůh je dobrý. Zapomněl si totiž na ďábla. V duchovním světě se tak odehrává neustálý boj.
07.03.2013 10:25:19 | Inna M.
"Bůh" a "ďábel" jsou jen lidským mozkem vytvořená slova (synonyma), která nahrazují pojmy a vlastnosti dobra a zla. Bohem se stříbrným plnovousem a čertem s růžky a kravským ohonem můžeme tak akorát strašit malé děti a choromyslné.
18.03.2013 13:21:11 | ladio