Anotace: ---
Připravte mi lžíci k tomu kovový hrot,
nasaju to přes vatu,
budu mít dost.
až budu mít dost všeho
poleju sebe¨
poleju tebe
škrtnu.
Neusmívej se na mě---
ohořelou hubou.
cejtím ten smrad...
grilované maso.
votevírám voči
"ty debile uhas to"
Namočím¨si hlavu do láku
"to byl ale matroš"