Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=bkviU7EKtG8
zahřeju tě praskajícím dřevem
přikryju vůní léta
a ráno
až se hory skloní před sluncem
odejdeme
půjdeme tak dlouho
dokud se udržíme na nohou
dokud budeme příliš mladí
než abychom se báli
teď spi
nebe rozkvetlo hvězdami
a noc objala zem
spi už
já budu držet stráž
a ochráním tě
před celým světem
a vším zlým, co přijde
tak spi
ráno
až se hory skloní před sluncem
odejdeme
půjdeme tak dlouho
dokud se udržíme na nohou
dokud nepřestaneme věřit
ve své sny
tak snad půjdete hodně dlouho a nohy to všechno vydrží:)
Moc hezké!
25.04.2015 21:27:16 | roztoč_v_mé_hlavě
Překrásná, obepínající,
toužebná jako hvězda vědomí milenců
pod paprskem nejdelšího výdechu dne.
:-)
26.08.2014 23:48:43 | Happyyz
až se hory skloní před sluncem...krásná ve své neutuchající naději.děkuji.z.
24.08.2014 21:10:06 | zdenka
Nádherná, četla se úplně sama a ten konec je moc hezký, jak už tu bylo psáno, plný naděje :)
23.08.2014 22:58:01 | iluzionistka