Anotace: ...
stojím a do oblak hledím
čekám až uslyším Tvůj hlas
a Ty se zeptáš jak se máš
já odpovím, že už dlouho čekám
až uslyším Tvůj hlas
a čekám na to co mi odpovíš
až zeptám se,
kdy přijde na zem klid a mír
a lidé budou se navzájem rádi mít
a jako odpověď
slyším jen veliké ticho a žádný hlas
protože odpověď nezná nikdo z nás