v poušti tvého srdce
nevede cesta dál
na písku
zjeví se zrádce
kterého jsi se bál
přes všechna slova
jen samota odkrývá
co je svaté
skutečné
a pravdu znát chceš
dojde ti krátce
sám si lžeš
kdo je ten zrádce?
Nu, co řici, je to jednoduché a má to neskutečnou hloubku, jako duše :-) Děkuji ST :-)
09.08.2016 23:26:53 | Marsinka
...prostě "otevřít"oči skrze mam a klam.......odstranit závěs iluzí....
.....za ním je světlo..... zprvu řeže do očí....snad se dá přivyknout a prohlédnout.....Ji.
09.08.2016 20:26:30 | jitoush