Na svatém obrázku
je srdce, které hoří,
k němu moje duše stále vzhlíží.
Prosím jej o lásku,
o lásku, která boří
hradby, pouta, nejpevnější z mříží.
Na svatém obrázku
je srdce, které plane.
Prosím jej o lásku,
která žhnout nepřestane.
Dneska prosíme oba a já Ti lásku, která boří a žhnout nepřestane moc přeji. A tak se i stane. Čáry máry fuk, vždyť jsi bezva kluk. ST. :-))
21.10.2016 06:57:52 | Iva Husárková