Motivační
Anotace: pro všechny, co se točí jen v kruhu
Můžeš stoupat výše
vždyť křídla už máš
život tvůj se píše
záleží co sobě dáš
Každá vteřina je výhra
hned probuď se a žij
v naději skrývá se víra
plnými doušky život pij
Dokud snad dýcháš
pak má smysl být
vše jen tak vnímáš
však jde to i líp
Teď otěže do rukou vezmi
urči si jasný cíl
nechť jsou volní ti vězni
začni nový svůj díl
Nekňourej a bojuj znovu
zvládneš to já vím
nenech padnou svoji hlavu
kde není už žádný rým
Potkají tě i snad ztráty
bytí není jen vítězství
ovaž si hned ty rány
jen to ti postup zajistí
Přečteno 507x
Tipy 9
Poslední tipující: Ďábel sám, Poetik, jitka.svobodova, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)