jdoucí ač klopýtající
milý bože k tobě se obracím
tebe se tážu
neptám se více již lidí
u tebe moudrost celého světa
člověk je prach
v prach znovu se promění
po těle veta
neptám se u lidí
v tebe svou důvěru vkládám
očišťuj duši mou
jak sám uznáš za vhodné
nechť přijímám vůli tvou
pane můj
spáso světa
neptám se u lidí
v mém srdci plane láska
jíž popřáváš žáru
kuj železo dokud je žhavé
a tvárné
i když jsi uzdravoval
před zraky lidí
byl čas kdy jiný
stále jen za tebou klopýtáme
Přečteno 472x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Husárková, Kubíno, danaska, Laika, Amonasr, piťura, Frr, Ruda Štola, KeepTheFlameBurning, Anděl, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)