Ne vím
.
Zvažuju dilemata loňský
jak Pilát Pontský
a nevím
nevznikla - li by víra
zda by člověk člověka
z nenávisti týral
Pro Kristovy rány !
Nevím rozpočet tmy
pro příští rok
a kolik lásky má mít
co na punčoše ok
a nakonec ani
jak do věčnosti se obléknout
Přečteno 419x
Tipy 9
Poslední tipující: Jort, Amonasr, jitoush, jondys, Kapka, šerý, Yry
Komentáře (4)
Komentujících (3)