duchu svatý vanoucí všemi směry
prosím tě
vzývám
za očištění
tys nadějí poslední
v jejíž náruč prosbu
vkládám
očisti svůj chrám
ať církev putující
nezapomíná
na přísliby pro časy příští
výdyť panna Maria
byla tou jež
bez záruk uvěřila
v slova andělova
někteří tvoji služebníci
chtěli by odejmout
církvi její ženství
tebou prorokováno
matko církve
svatá
panno
duchu svatý vanoucí všemi směry
prosím tě
vzývám
za odpuštění