skláním se ke kameni
odpusť jim
oni nevědí co činí
možná až prohlédnou
poprosí
o odpuštění
splavná řeko
poplujeme v dál
k útesům o něž se
tříští vlny moře
slyším tu píseň
hlubinnou
v níž pominou všechna
hoře
pro čistý oblázek
na dno samé
tiše se spolu vnoříme
pro jméno zde vepsané
na tvé svaté
hoře
..hlubinné písně kéž pročišťují a ozřejmují,co je potřeba učinit a kudy
se vydávat,aby duše "hopsala"radostí,že je nasycena až po okraj....Ji./úsměv/
15.02.2020 20:43:06 | jitoush
Bože... ;-) zdeni v písni pohlazení. ^ST^
15.02.2020 14:37:26 | jenommarie