Anotace: Návod jak dosáhnout naprostého blaha a štěstí. Spoiler: všechno je jinak.
Cesta k osvícení vede kanálem
Cesta k osvícení vede přes chcanky a sračky
Cesta k osvícení vede přes blitky, mrtvý krysy a kamení
Cesta k osvícení vede místy, kde chcípl i chcíplej pes
Cesta k osvícení je prolitá krví se stopami násilí
Cesta k osvícení je prosetá bolestí
Podívám se na své nohavice a zjišťuju, že ty chcanky jsou moje
Podívám se pod nohy a zjišťuju, že ty blitky jsou moje
Podívám se pod své nohy a kamení z vlastní žluči
Podívám se na mrtvýho psa, který šel v mých stopách,
na ruce, které ho zabily a zjišťuju, že ta krev je moje
Podívám se na své ego a vidím, že to násilí jsem já a že je na mně,
podívám se na sebe a vidím,
že ta bolest je moje.
Cesta k osvícení vede kanálem.
A askeze není cesta k osvícení
držet sám sobě nůž pod krkem
není svaté,
to je jen další sračka.
Když královny ví být prsné,
vznikají verše drsné,
kde nejeden se poučí,
jak chutná žití ve žluči.
25.02.2022 07:41:37 | Špáďa
tohleto tady, to je prostě skvost a jsem moc ráda, že jsem na to narazila... díky Ti!* ukládám si...
05.11.2021 12:51:58 | Sonador
cesta k osvícení vede spoustou prdů
vzhlédnu k nebi a poznám, že ten prd není můj
někdo si říhnul, a požehnal mi plíce
06.05.2021 21:50:05 | Panda v houbičkách