ohlédla ses
aniž by ses bála
že zkameníš
ta láska je mezi námi
a bohem
on už si s těmi slzami
poradí
stejně je tomu
s ranní rosou
jen se zastavit a cítit
skulinkou srdce
zahlédnout
solný sloup má také
ruce
jen se nebát ho
obejmout
Zda tvůj stín, ti v patách je... a nežaluje? Ohlížet se třeba! I solné sloupy moři lásky rozpustí se. A naše víra ukryje se ve mně, v tobě.... a zpívajících velrybách.*
Těšíš poezií, Zdenko. Mám rád jejich zamyšlený půvab*
07.07.2022 01:54:41 | šerý