Ticho v strachu – vášeň moci
bez myšlenky na úbočí
pravdu navždy v noci ztrácí
tam kde mlčí snů proroci
Nesmělý svůj život zničí
na pokraji ticha hvězdy
tam kde slovo neopičí
nesoustřednost prázdné brázdy
Zanevření na trn pravdy
do myšlenky nové vcítí
tam kde platí stálé navždy
v nenávisti krupobití