Anotace: kdo se v tom generátoru náhodných slov vyzná?
Kračel jsi pešinou a strach tě provázel
Kráčel jsi pěšinou v temném lese
že lovci tě uloví než dojdeš k oáze
jak nohy nesou tě? když brada třese se...
štítíš se přítmí a světlům nevěříš
svoboda kterou máš je horší než mříž
Tramvaj tě přiveze do stanice nesnáze
kde běsi jsou ve stínech a ty blázen
jen víra, že chrání tě andělé
Vrátí tě domů do tvé zpocené postele
prolomíš mlčení
na místě určení
před spánkem
až do úsvitu