udělej mi to bez hříchu

udělej mi to bez hříchu

Anotace: fakt silný...

 

foto: MrsBrown

 

 

 

 

 


UDĚLEJ MI TO BEZ HŘÍCHU
 
 

 

posaď se synu a řekni
copak tě tíží
a než si sedneš tak smekni

a hlavně pospěš si
šestá hodina se už blíží
to pak mastným okám na polívce
nudou se očka klíží
když včas nezasednu k talíři

tak poklekni
a rychle, synu
honem řekni co Tě trápí
ať už vysvléci se mohu
z těch mejch zapšoukanejch gatí

doufám, že i této noci nějaká panenka
poctivost svou ztratí
tady, u mě ve zpovědnici
vždyť už sedím tu celý den...
 
celý den!
A přesto ještě neukojen!
 
Čert mi sem posílá samý hovada
kající se
že za světla svlíkli se do naha
či snad klíčovou dírou
poprali se se svou vírou
tak říkej už, ať to máš za sebou!
 
"otče, přišla jsem v přestrojení
dávno už nedostalo se mi ukojení
buď milosrdný, otče, ke své služebnici
a klidně naplácej mě na zadnici
jen prosímtě
udělej mi to bez hříchu
pak napijem se spolu
z kostelního kalichu
 
bez hříchu
bez hříchu

bez hříchu

Autor mapato, 13.09.2024
Přečteno 83x
Tipy 20
Poslední tipující: jort1, enigman, Iva Husárková, Tomcat, Psavec, Marten, zase já, cappuccinogirl, Ondra, šuměnka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

mě nic netíží, leda kámen z magnetové hory...

14.09.2024 10:11:33 | enigman

líbí

Drsný námět

13.09.2024 12:29:07 | Admirál

líbí

:D :D :D

13.09.2024 12:23:37 | zase já

líbí

v kostelním kalichu
víno se válí
dlouho už
potichu

hloubka ho pálí

tak se vzmuž
zblízka i z dáli

bez hříchu jeden si druhého vzali

13.09.2024 10:45:07 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí