.....Vždyť,půjdeš li alejí,"zlatem"Tě ozdobí
....v keřích se zachvěje schovaný stín
po kapsách kaštany z planoucích období
....ptáček Ti zazpívá odnese splín.....................Ji.
22.10.2024 21:43:53 | jitoush
snad kdyby
"kdyby"
nebylo
z nejsmutnějších
na světě
netřeba prosévat
ve slovech
ve větě
22.10.2024 14:01:26 | Vivien