CENA HŘÍCHU
já znával veselí a smích
až do doby
kdy spáchal jsem ten hřích
každý den třesu se jako osika
má duše sténá a naříká
schovaný pod zemí v týhle díře
žiju tu bídně jak vystrašený zvíře
kolem je tma a zápach moči
jsem sám sobě špatnej kočí
žiju jenom v temnu noci
jako ty odporný kluzký mloci
dobrovolně
i když tolik se bojím tmy
ale ještě více bojím se rána
Raději necenit hříchy...
Napsala bych - nehřešit...ale -jsme jen lidi a ten hřích k nám patří, jaksi, od prvopočátku...Zeptej se Evy... vyprávění, který ona načne, Adam dopoví...
Příjemnej podvečer, příteli:-)*
27.10.2024 16:16:27 | cappuccinogirl
Je dobré definovat, co je vlastně hřích. Je také dobré vědět, jak na něj reaguje Bůh. On nás stvořil k tomu, aby nás miloval, ne aby nás trestal. Je to Bůh Otec. A když vzpomeneš, jak my milujeme své děti, dojde Ti, jak miluje On nás. Byli jsme stvořeni k jeho obrazu. Byli jsme stvořeni k tomu, abychom měli s Bohem vztah. Podstata významu slova hřích je v tom, že hřeším tehdy, když nejsem s Bohem. Ale ani tak s tím nemá problém. Miluje mne stále stejně. Jen si musím uvědomit, že Bůh je nejen milující, ale také pravdivý a spravedlivý. A já se vždy můžu rozhodnout, co si s toho božího vyberu...:-)))
12.11.2024 17:20:38 | IMMANUEL