Jedu za tebou
Je sobota a já
Startuju embaso
Už potřetí dnes
Dopíjím espreso
Nemám stání už
V téhle krajině
Mě nebaví teď
Být tu povinně
Včera vzpomněl jsem
Náhodou
Jak tančili jsme
Rock and roll
Svrbí mě ruce
I na nohou
Já odcházím,
Jedu za tebou
Z tohoto blázince…