u nás na návsi
vytáh jsem brusle z kašny
ze školní brašny
abych se projel po svém okolí
abych se pokochal záhony růží
obarvil sluncem světlou kůži
a přidal k medailím další bronz
na návsi dítě pláče slzy prší
z matčiných očí blesky srší
zmrzlina taje láká hejno vos
brzdy už kvílí,dveře syčí
atak se ohlédnu po řidiči
splavené tělo v modré košilí
jak tiše čeká než davy pohltí
v bestii plechové bez známky pohnutí
tisíce. kilometrů bez nehod
na návsi u nás pasou se draci
v kašně si pro radost oheň hasí
krmím je rád
Přečteno 626x
Tipy 6
Poslední tipující: Radhuza, enigman, Helena Lovecká, Psavec
Komentáře (8)
Komentujících (4)