No nebude to moc poetické..jednou asi v TV dávali nějakou vlakovou kolizi a tam se ty koleje nejenže sbíhají al dokonce se proplétaly a místy až uzlovaly..
tedy můj osobní Tip.. Koleje se sbihají u vlakových neštěstí..
ale to jsme teď sebrali iluze všem co byli pro ten obzor..
10.09.2012 22:02:33 | poeta
ST
dřív tě nepustím spát, dokud mi nevysvětlíš, kde se koleje sbíhají. Na obzoru ne, tam sem byl... nejsem blbej, že jo.
10.09.2012 21:58:58 | Aťan
Opravdu moc se mi líbí konec!
10.09.2012 11:46:09 | TeruKurosaki