Naposledy
kroky vedou do těch míst
kde to bylo jiné ..a já jsem si jist
že jednou splynem
až rozhodnou se vyšší síly
dopřát a poskytnout
malou chvíli.. nebo
celý
ten špacír po tvém boku .. zamotám do prstů
a těch pár roků před tím
vynásobit snem..
miluji místa kde je to jiné..nově vonící, okouzlující, poučné,snem protkané koberce měkkých nášlapů, po boku toho komu věříš...:-)
11.08.2016 13:17:59 | Malá mořská víla
.....prve jsem četla....a těch pár kroků před tím vynásobit stem....
/úsměv/....o já nepozorná a nesoustředěná......povedená mini.....
není špacír jako špacír.....ach jo......zdravím Tě Poeťáčku....Ji.
09.08.2016 21:31:10 | jitoush
Ahoj jitulíno ;))
Poslední dobou nádobím snem velmi rád..
Je to takové, zavřioční a klidné..
09.08.2016 22:27:53 | poeta